Nyitva tartás minden nap 6:00 - 14:30
hu

Múlt - Jelen - Jövő

Cégtörténet


  • A múlt: 1993-ban kezdődött a cég alapjainak lerakása egyéni vállalkozásként, mégpedig a MATÁV-nak gyártott kábelvéglezáró szekrény és egyéb lakatosipari munkák vállalásával. A megemelkedett számú rendelések miatt nagyobb telephely vásárlására került sor, új gépek beszerzése vált szükségessé. Eközben a dolgozói létszám egyre növekedett.
  • 1995-ben fő profillá lépett elő a lemezmegmunkálás és a gépgyártás.
  • A folyamatos terjeszkedés miatt a cég 1996-ban átalakult Kft-vé. Neve FÉMSEBÉSZ Kft lett, s működési formájától azóta sem vált meg.
  • 2000 novemberében újabb változás következett be a cég életében: egyesült a KALFÉM Kft-vel. Ekkor vette fel jelenlegi nevét és azóta is KALFÉM Kft néven ismert.
  • A cég fő profilja tovább hangolódott és nem lett más, mint az acélszerkezeti munkák és lemeztermékek előállítása. Szintén beletartozott a különböző könnyűszerkezetű épületvázak és egyedi külső burkolatok legyártása, valamint azok helyszíni szerelése. Így készültek például az AGIP és TOTÁL benzinkutak, őket követték különböző üzletközpontok és műhelyépületek panelgyártásai, természetesen szereléssel együtt.
  • Újabb igényekre reagálva a cég elkezdte új termékek gyártását. Így indult meg a különböző reklámtáblák készítése és szerelése, emellett pedig gyártott műszerszekrényeket, szekrényelőlapokat, lemez- és acélszekrényeket is. Egyedi nagyprojektekkel megkezdődött cégünknél az alumínium járműablakok gyártása. Mindehhez kialakítottuk a megfelelő személyi állományt és a korszerű gépparkot.
  • A folyamatos fejlesztés ellenére (újabb üzemek építése, gépek vásárlása és a létszám folyamatos növelése), szükségessé vált a termelő kapacitás nagyobb mértékű növelése. Így 2005-ben kialakítottuk a kecskeméti telephelyünket, ami nagyon jó hatással volt a gyártási folyamatok eloszlására, ezáltal rugalmasabbá vált a gyártási folyamatok koordinálása is. Az új telephely létrejötte a logisztikai és szállítási feladatokra is jótékony hatással volt.
  • 2006-ra a járműablak-gyártás cégünk egyik fő profiljává nőtte ki magát. Vevőink nagy megelégedésére egyszeres- és dupla toló, illetve függőleges toló ablakokat gyártunk ló-szállító járművek, kabinok, speciális járművek és buszok számára.
  • A jelen: a cég szekrényei megtalálhatók a távközlésben, a kábeltévé-hálózatban, valamint a villamos- és műszeriparban, gyakorlatilag az ország minden területén
  • A jövő: folyamatos fejlesztéssel minél több elégedett vevőt magunk mellett tudni.